نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فرتاک اقتصادی،دیروز با اینکه پیش بینی می شد فروشندگان پس از مدت ها میدان داری کنند و کنترل بورس را در اختیار خود بگیرند، اما این اتفاق رخ نداد و قدرتنمایی فروشندگان تنها در یک ساعت ابتدایی معاملات مشاهده شد. پس از آن تقاضا بیشتر شد و خریداران دوباره کنترل بازار را در اختیار گرفتند.
همین که خروج پول حقیقی از ۳۸۱ میلیارد تومان در روز دوشنبه به ۹۰ میلیارد تومان در روز سه شنبه رسید نشان می دهد فعلا ترس حقیقی ها بابت افت بازار تا حدودی کاهش یافته و با خیال راحت تر سهامداری می کنند.
البته ارزش معاملات خرد در روز سه شنبه نسبت به دوشنبه کاهش حدودا ۹۰۰ میلیارد تومانی داشت که این موضوع چندان نگران کننده نیست. ترمیم قدرت خریداران حقیقی
روز گذشته شاخص قدرت خریداران حقیقی تا حدودی ترمیم شد و از عدد ۱٫۰۶ به ۱٫۱۸ رسید که نشان دهنده ورود دوباره خریداران قوی تر به بازار است. دیروز هر کد حقیقی فعال در بازار به طور میانگین ۲۰٫۳ میلیون تومان خرید انجام داد و فروشنده ها هم به طور میانگین ۱۷٫۲ میلیون تومان فروش داشتند.
تعداد صفوف فروش بازار هم تقریبا یک سوم شد و به ۲۵ عدد رسید که در این ۲۵ صف فروش تنها ۲۸ میلیارد تومان سهام وجود داشت.
اما صفوف خرید بیشتر شد و عدد آن به ۱۶۱ عدد رسید و بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان نقدینگی در این صفوف وجود داشت.
مهم تر از همه، افزایش تعداد نمادهای مثبت بود که به ۳۹۲ نماد رسید و در مقابل ۲۳۸ نماد منفی بودند. همین که تعداد سهم های مثبت بیشتر از تعداد نمادهای منفی شد نکته بسیار مهمی است که می تواند معامله گران را به معاملات فردا امیدوار کند. تورم، بورس را بالا می برد
با توجه به افزایش نرخ دلار در معاملات روز گذشته، چشم انداز افزایش سود شرکت ها ایجاد شده که این موضوع منجر به ایجاد تقاضا برای خرید سهام می شود. از طرفی تورم موجود در کشور نیز منجر به رشد سودآوری شرکت های تولیدی به خصوص در برخی صنایع مانند غذایی ها، قندی ها، شوینده ها و … می شود که این موضوع می تواند به روند رو به رشد قیمت سهام شرکت ها کمک کند.
گرچه شاخص کل بورس هم فاصله زیادی با محدوده مقاومتی مهم خود ندارد، اما فعلا چشم انداز مثبتی برای بورس دیده می شود. البته نسبت های مقایسه ای بین خریداران و فروشندگان، برتری چشمگیری را درمورد خریداران نشان نمی دهد و اینکه فروشندگان هم دوباره در بازار قدرت نمایی کنند، چندان دور از ذهن نیست.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: فروش نان با کارتخوانهای هوشمند در نانواییهای قزوین به عنوان دومین استان به شکل آزمایشی (پایلوت) کلید خورد.
طبق اعلام مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی، برای نخستین بار، طرح انتشار اوراق ارزی در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت.
مدیرکل روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از آغاز عملیات حج تمتع از روز ۲۲ خردادماه امسال خبر داد.
قیمت دلار در صرافی ملی امروز اعلام شد.