نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فرتاک اقتصادی؛ بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۲۷۸۵ دلار و ۵۹ سنت رسید. در ابتدای معاملات روز جمعه پالادیم تا مرز ۲۸۳۵ دلار و ۴۸ سنت صعود کرده بود.
روسیه عامل تولید ۴۰ درصد از پالادیم عرضه شده در بازار جهانی است که از سوی خودروسازان در مبدلهای کاتالیتیکی خودرو استفاده میشود. این فلز ارزشمند از ابتدای هفته جاری تاکنون ۱۸ درصد رشد قیمت داشته است که بهترین رشد هفتگی از مارس سال ۲۰۲۰ به شمار می رود.
به گفته استفن اینس، از شرکای شرکت مدیریت دارایی SPI، دو عامل جالب توجه دیگر بجز جنگ بازار پالادیم را به سمت کمبود عرضه هدایت می کند. یکی از این عوامل، زنجیره تامین است اما اگر بازارهای کالاهای دیگر را هم نگاه کنیم، می بینم خریداران به سمت خرید هر کالایی که در روسیه تولید می شود، هجوم آورده اند و پالادیم هم مستثنی نیست.
در این بین، هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۹۳۹ دلار و ۶۷ سنت رسید و در مسیر حدود سه درصد رشد هفتگی قرار دارد. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۹۴۱ دلار و ۱۰ سنت رسید.
مت سیمپسون، تحلیلگر ارشد شرکت سیتی ایندکس گفت: گزارشهایی از آتش سوزی در بزرگترین نیروگاه هسته ای اروپا در زاپاروژیا به ارزش یورو ضربه زد و هجوم سرمایه به سوی ین و طلا را به دنبال داشت.
دولتها از جمله آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان حمله نظامی مسکو به اوکراین در ۲۴ فوریه، تحریمهایی را علیه اشخاص، شرکتها، بانکها، بانک مرکزی روسیه وضع کرده اند.
بر اساس گزارش رویترز، وزارت دارایی روسیه اعلام کرد برای امسال خرید ارز خارجی و طلا را متوقف می کند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، به ۲۵ دلار و ۱۳ سنت رسید و در مسیر پنجمین رشد هفتگی متوالی قرار گرفت. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد افزایش، ۱۰۸۶ دلار و ۵۴ سنت بود.
قیمت خودروهای سایپا امروز 5 خرداد 1401 را می توانید در ادامه این مطلب ببینید.
مرحله دوم یارانه کمک معیشتی به حساب سرپرستان متقاضی بازبینی به دهک بندی و قطع یارانه اردیبهشت ۱۴۰۱ واریز شد.
نایب رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: سازمان تامین اجتماعی حتی یک روز در پرداخت حقوقها حق تعلل ندارد و متعهد به پرداخت از اول فروردین است.
برخی تحلیل گران بازار سکه باور دارند در صورتی که در روز جاری دلار بالای محدوده چند روز اخیر تثبیت شود فلز گران بهای داخلی نیز از محدوده ۱۴میلیون و۴۰۰ هزار تومان عبور خواهد کرد.