نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فرتاک اقتصادی،در اطلاعیه بازار متشکل ارزی آمده است: « به اطلاع کارگزاران محترم می رساند، به منظور تسهیل فروش ارز صادرکنندگان، نمادهای معاملاتی جدید دلار و یورو تحت عنوان دلار صادراتی و یورو صادراتی از امروز به صورت آزمایشی در بازار متشکل ارز ایران راه اندازی خواهد گردید.
فعالیت کارگزاران بازار در این نمادها مستلزم وجود حساب جدید دلاری و یورویی به نام هر کارگزار نزد بانک ملی ایران است.
با پیگری بازار متشکل، حساب های جدید ارزی به صورت غیرفعال افتتاح گردیده است؛ لذا مقتضی است کارگزاران محترم در اسرع وقت با مراجعه به شعب ارزی بانک ملی نگهدارنده حساب های خود، اقدام به فعال سازی حساب های ارزی جدید نمایند.
اطلاعیه گشایش نمادها متعاقبا ارسال خواهد شد.
لازم به ذکر است تا اطلاع ثانوی، روش فوق الذکر به موازات روش فعلی اجرایی توسط کارگزاران محترم مبنی بر خرید توافقی ارز از صادرکنندگان و فروش در سرفصل ۲۴ اجرایی می گردد. »
چک های صادر شده در دومین ماه امسال نسبت به فروردین گذشته رشدی 50 درصدی داشته است. تفکیک میزان وصول و برگشت چک ها نشان می دهد باوجود رشد معاملات اما سهم چک های برگشتی در این مدت تقریبا 1 واحد درصد بیشتر شده است.
رئیس سازمان توسعه تجارت با توجه به روند افزایشی چند برابری صادرات غیرنفتی کشور در یکسال گذشته، چگونگی رقم خوردن این مهم را تشریح کرد.
مرکز آمار نرخ تورم برای دهکهای درآمدی در خردادماه امسال را اعلام کرد بر این اساس فاصله تورمی دهکها در این ماه ۴.۴ واحد درصد شد.
طرح فروش بدون قرعه کشی چهار محصول ایران خودرو امروز 6 تیر 1401 از ساعت 10 صبح آغاز می شود.